I na šatně záleží

Dnes je naprosto samozřejmé, že většina lidí tráví svůj volný čas aktivně. Mladí lidé vyhledávají nejen kulturu, ale zejména sportovní a relaxační vyžití. Na sportovní relax si s sebou neseme mnoho potřebných věcí, jako je ručník, mýdlo, lahev s nápojem, přezůvky a cvičební nebo sportovní úbor, někdy i svačinu, která přijde vhod po tom, co si dáme pořádně do těla. Dříve bylo normální, že jsme se převlékali u zdi tělocvičen a tašku s věcmi jsme si pokládali na cvičební lavičky v tělocvičně.
školní skříňky.jpg

Dnes už by mladá generace do takového zařízení nešla. Požaduje trochu větší komfort a pohodlí. Zázemí tělocvičen, posiloven a podobných zařízení musí mít určité vybavení a úrověň. Je naprosto samozřejmé, že v šatnách nalezneme komfortní sprchy a WC, kde se můžeme po cvičení pohodlně osprchovat. Prostor pro převlékání pak musí být vybaveno lavičkami a skříňkami, které nám zabezpečí uložit si své osobní věci tak, aby byly v bezpečí po dobu, co se budeme věnovat svému tělu.
malé skříňky.jpg
Jaké jsou požadavky na úložnou skříňku

–        kvalitní materiál, ze které jsou skříňky zhotoveny. Nejvhodnější je plechový materiál. Vydrží velkou zátěž, které jsou vystavené v průběhu provozu.

–        Snadná údržba po hygienické stránce, materiál musí být dobře omyvatelný a odolný proti desinfekčním a mycím prostředkům

–        vhodné členění vnitřního prostoru skříňky. Nesmí chybět tyč na ramínko, police, prostor na obuv

–        uzamykání skříněk by mělo splňovat evropské normy a nebýt tak zlodějům snadnou kořistí. Můžeme vybírat z cylindrického nebo otočného typu zámku.

–        Pro větší pohodlí je vhodné volit skříňky již s přídavnou lavičkou, kdy stačí zakoupit skříňku tohoto typu a odpadne nákup dalšího nábytku. Vše je v jední ceně a navíc působí esteticky a elegantně.

–        Můžeme vybírat z nepřeberného množství barev, které nám umožní udělat náš převlékací prostor estetický a vkusný, aby se tam klienti rádi vraceli. Protože na barvě v interiéru velmi záleží a záleží na ní i v šatně.

You Might Also Like